Boende

Bra att veta

Här nedan ser ni våra rums- och stugtyper. Vi använder oss av Sirvoy som bokningsprogram. I bokningsformuläret nedan ser ni aktuella priser och lediga dagar. Längst ner på sidan ser ni boendealternativen

Vill ni tälta, bo i husvagn eller husbil  på området vänligen kontakta oss.

Vid bokning skickas bokningsvillkor, bokningsbekräftelse, städinstruktioner vid egenstäd, hur ni går tillväga för att få tillgång till boendet samt parkeringanvisningar och utrymningsinstruktioner.

Vill ni veta hur lokalerna ser ut för att kunna planera er vistelse? Kolla under vanliga frågor så finner ni en rumsbeskrivning där i pdf-format. 

Vill ni ändra er bokning trycker ni här och använder formuläret.

Vid bokning direkt hos oss får ni ett bättre pris mot tex att boka via Airbnb. 

Priserna online är anpassade efter enstaka rum/stugor. Likaså är kostnader för evenemang, läger eller fest där fler personer kommer delta inte med i priset. Det går därför inte att boka alla rum online, görs detta kommer vi inte att godkänna bokningen. Enklaste sättet är att kontakta oss och beskriva vad ni är ute efter, så lämnar vi gärna ett prisförslag för att anpassa upplevelsen efter era behov.

 

- Beroende på vad ni väljer kan andra gäster/boende vistas på området eller i lokalerna

Första oktober till första april enbart bokningar enligt överenskommelse via mejl. Sjöstugan är öppen för bokning året runt.

Vänligen maila till booking@idrottsgarden.se för att få offert. Se FAQ för svar på eventuella frågor. Saknas det svar på något tveka inte med att kontakta oss så svarar vi så gott vi kan.