top of page
Bild över området på Idrottsgården. Nere vid vattnet finns badplats, lillstugor och sjöstugan. Vid fotbollsplanen ligger sjövillan med gym och bastu i källaren.

Inför ditt besök

Beige Vimle bäddsoffa med egen tillverkat soffbord finns i lägenheten på området.
In- & Utcheckning:

Incheckning sker tidigast klockan 15:00

Utcheckning sker senast klockan 11:00

Parkering:

Det går bra att parkera på den stora parkeringen utanför veterinären, nere vid stora vägen.

Att göra:

Hos oss finns det mängder med saker att göra, under menyn aktiviteter hittar ni allt ni kan göra hos oss men också i närområdet.

Ett av dubbelrummen som finns i lägenheten med vita sängkläder, handduk och mörkläggningsgardin
IMG_7965 (1).jpg
Husregler:

Här är lite husregler för att alla ska trivas. För fullständiga regler läs bokningsvillkoren.

 Respektera andra gäster och grannar. 

Plocka undan efter, er lämna saker som ni själva skulle vilja finna dem. 

Städ:

Slutstäd ingår vid boende, ni diskar undan det ni använt och lägger tillbaka det i skåpen. Möblerar tillbaka och tar hand om sopor. Spill tas hand om direkt av er med den städutrustning som finns i boendet. Vid längre vistelser behöver ni städa själva under vistelsen.

Sopor:

Sopor kan ni slänga i någon av de fyra stora behållarna nere vid stora vägen. Vi kan också hjälpa till med källsortering och pant. 

IMG_7570.HEIC
 • Finns det sängkläder och badhandduk?
  Alla sängar är bäddade och badhandduk ingår.
 • Ingår det frukost?
  Tyvärr inte, men det är något vi försöker arbeta fram så att vi kan erbjuda det i framtiden. Förövrigt gäller självhushållning vid boende på Idrottsgården.
 • Vi vill laga mat, vad finns?
  Köket i Sjövillan är fulltutrustat samt att det finns micro, två spisar med ugn, två stora kylskåp med frys. Köket i sjöstugan är fullt utrustat, det finns kyl, frys, spis, ugn, micro, kaffemaskin, diskmaskin med mera. Köket i lägenheten är fullt utrustat, det finns kyl, frys, spis, ugn, micro. Utöver ovanstående finns också enklare kryddor, oljor, kaffe och te.
 • Finns diskmaskin?
  Diskmaskin finns i Sjövillan och Sjöstugan
 • Hur många bäddar finns det totalt på Idrottsgården?
  Totalt finns det 39 bäddar fördelat på enkelsängar, dubbelsängar, våningssängar men det går att lägga till extra sängar om så skulle önskas. Det finns möjlighet att sätta upp tält och ställa upp husvagn/husbil mot en extra kostnad.
 • Hur kan jag hyra kanoter, båt, SUP?"
  Det gör du enklast genom att skriva till oss på booking@idrottsgarden.se samt swisha 100kr per person till 1233259785. Bokningen gäller i två timmar eller efter överenskommelse. Vid boende på Idrottsgården ingår alla aktiviteter.
 • Vi skulle vilja ha ett evenemang/hyra hela anläggningen
  Enklaste sättet är att kontakta oss och beskriva vad ni är ute efter, så lämnar vi ett prisförslag. - Beroende på vad ni väljer kan andra gäster/boende vistas på området eller i lokalerna.
 • Får jag ta med hund?
  Vi som driver Idrottsgården älskar hundar och har haft hundar hela våra liv. Både sällskapshundar och jakthundar. Med det sagt finns det vissa förhållningsregler som vi tycker är viktiga. Hund/hundar kan medtas efter överenskommelse likaså finns två hundgårdar att nyttja efter överenskommelse. Skulle olyckan vara framme ansvarar ni för att sanera. Vid eventuell bristfällig sanering eller skada orsakat av hunden debiteras ni extra. Hunden ska hållas kopplad på området. Hunden får inte lämnas ensam. Hundägaren ska respektera andra gäster på området och deras önskemål (om de inte anses helt orimliga). Skällande hundar eller aggressiva hundar får ej vistas på området. Vid bad med hund används långlina. Respektera andra badande. Inga hundar i möbler, som till exempel sängar och soffa. Vi hoppas att detta följs, om inte läggs extra städkostnad till. För oss känns detta självklart men vi har valt att förtydliga detta hoppas ni tycker lika. Vid eventuell olycka med hunden finns distriktsveterinärer på området, vi kan ej garantera deras öppettider eller att veterinär finns på plats. Men vi vill informera er om det.
 • Ingår städ?
  Slutstäd ingår vid boende på Idrottsgården. Du tar hand om sopor, diskar undan och ställer tillbaka in i skåpen, möblerar tillbaka till ursprungsmöblering. Mat- och dryckesspill städas undan av dig direkt. Vid längre vistelse behöver ni städa själva under vistelsen.
 • Fiskeredskap
  Tyvärr kan vi inte hålla med redskap för fiske. Men det är fritt fram att fiska i sjön.
 • Flytväst
  Det finns flytvästar att tillgå, det är bara att säga till. Användandet av flytvästar sker på egen risk. Vi försöker kontrollera västarna men kan ej garantera deras funktionsduglighet.
 • Allergi
  Vi ställer höga krav på städningen, men på Idrottsgården rör sig både människor och djur i lokalerna och vi kan ej garantera att det är en allergifri zon.
 • Jag skulle vilja veta hur lokalerna ser ut
  Nedan finner ni information kring lokalerna (nedladdningsbar pdf). Detta är preliminär plan och verkligheten kan skilja sig åt. Detta är 2 av 3 plan för Sjövillan
 • Vi vill boka, hur gör vi?
  För att boka så kontaktar ni oss via bokningsformuläret eller om det är brådskande kan ni ringa oss. Enskilda rum och småstugor hyrs endast ut i mån om plats. Betalning sker via faktura eller swish.
 • Vi har hyrt stuga var finns servicehus?
  Vårt "servicehus" är huvudbyggnaden där ni finner toaletter i källaren via källartrappen, där finns också gym, dusch, bastu och tvättstuga. I dagsläget kan enbart småstugor bokas tillsammans med huvudbyggnaden. Tänk på att städa och plocka undan efter er. Från småstugorna upp till Huvudbyggnaden är det ca 100 meter.
 • Förhållningsregler/husregler
  Vi respekterar alla på Idrottsgården och ser till att vara lyhörda för varandras önskemål. Städa/plocka undan efter er. Gå ut med ert skräp direkt om andra gäster finns på området. Källsortera Håll hundar kopplade på området. Samt plocka upp efter hunden. Det är inte okej att lämna hundar ensamma på rum eller i byggnad. Hundägarna får respektera andras gäster önskemål. Rökare hänvisas 15 m ifrån närmsta byggnad, plocka upp fimpar efter er. Tyst efter 22:00 till 08:00. (Behöver ej följas vid bokning av alla rum/stugor) Dock ska ljudnivån inte störa andra grannar på området eller utanför. Tänk på att ljud färdas långt över vatten.
 • Vilka in-och utcheckningstider gäller?
  Efter klockan 15:00 kan ni checka in, det kan eventuellt gå tidigare om så önskas eller att ni vistas på området medan ert boende färdigställs. Normalt sker utcheckning vid klockan 11:00 men kan gå att lösa senare. Se till att fråga innan er vistelse om ni önskar att checka in tidigare eller senare.
Vanliga frågor
bottom of page